Full House Casino's
18+

Verdien tot wel € 1.000,- cash door deel te nemen aan de Bet365 Premium League

Speel je graag een potje poker en wil je kans maken op een extra prijs tot wel € 1.000,-? Lees dan snel verder want wij vertellen je hoe je deel kan nemen aan de Bet365 Premium League.

Het klinkt misschien op het eerste oor als een vreemde combinatie maar in de Premium League ga je als pokerspeler voetbaluitslagen voorspellen van wedstrijden uit de Engelse Premier League. Doe je dat goed dan voltooi je missies in de Bet365 pokersoftware die je naast cash geld ook vele extra prijzen op kan leveren.

Hoe werkt de Premium League?

Om deel te kunnen nemen aan de Premium League dien je jezelf in te schrijven voor deelname. Dit doe je bij missies in de pokersoftware van Bet365. Wanneer je jezelf aan hebt gemeld, voorspel je de uitslagen uit een geselecteerde speelronde van de Engelse Premier League. Hoe beter je voorspelt, hoe meer missies je voltooid.

Er wordt wekelijks een klassement opgemaakt voor de Premium League. Voor iedere voorspelling die je doet ontvang je één punt voor het klassement. Iedere juiste voorspelling levert je nog eens drie extra punten op.

Degene die in een week bovenaan het klassement eindigt, wint € 1.000,- cash. Als er meerdere spelers met hetzelfde aantal punten bovenaan het klassement eindigen dan wordt de prijzenpot verdeeld.

Elke week start een nieuw klassement. Dat betekent dat je je elke week opnieuw aan kunt melden voor de Premium League, maar dat je er ook voor kunt kiezen om een keer een weekje over te slaan. Zo lang de Premier League nog duurt, tot eind mei 2023, worden er wekelijks nieuwe missies uitgeschreven in de pokersoftware van Bet365.

Poker Bet365

Voorwaarden om deel te nemen aan de Premium League

Bet365 heeft een aantal voorwaarden opgesteld waar je als speler aan moet voldoen om deel te kunnen nemen aan deze actie. De belangrijkste voorwaarde is dat je op het moment dat je je aanmeldt voor je eerste missie in de Premium League tenminste 24 jaar bent. Spelers met een leeftijd onder de 24 jaar zijn uitgesloten van deelname aan deze promotie.

De Premium League loopt zolang als de Premier League seizoen 2022/23 nog duurt en eindigt derhalve op 29 mei 2023. De kwalificatieperiode, waarin je je missie(s) moet voltooien, loopt wekelijks van dinsdag tot en met maandag, behalve als de Premier League een week stilligt, bijvoorbeeld voor een interlandperiode voor nationale voetbalelftallen.

Je dient je wekelijks in te schrijven aan het begin van de kwalificatieperiode. Je schrijft je in door op inschrijven te klikken in de Bet365 pokersoftware bij Missies. Om je voorspellingen mee te laten tellen voor het wekelijkse klassement dien je je missies tijdig te voltooien. Nadat je je missies hebt voltooid ontvang je punten voor je voorspellingen. Correcte voorspellingen leveren vanzelfsprekend het meeste punten op.

Alle prijzen die je wint worden wekelijks binnen 48 uur na afloop van de kwalificatieperiode bijschrijven in je account. De Premium League is alleen toegankelijk voor nieuwe en in aanmerking komende (poker)spelers van Bet365.