Poker avond organiseren

Of het nu een gezellig avondje met vrienden is, als familiedag activiteit of met collega’s als teambuilding; een pokeravond organiseren is altijd erg geslaagd!

Het poker spel biedt spanning, want zowel bluffen als all-in gaan is spannend! Maar tegelijk is pokeren gezellig kletsen en wat eten en drinken aan de pokertafel. Wanneer u een poker avond via ons organiseert, dan wordt u ontzorgd. Onze croupiers en dealers bouwen namelijk de pokertafels ruim van te voren op zodat deze klaar staan voordat uw gasten komen. Wanneer de poker avond van start gaat, kunnen de dealers de poker spelregels rustig uitleggen aan uw gasten en voorbeelden laten zien van de poker combinaties. Vervolgens begeleiden zij het spel en geven waar nodig tips&tricks. Doormiddel van het verhogen van “de blinds” kan er aan het eind van de avond een winnaar bekend worden gemaakt! Net als een echt pokertoernooi!

Poker workshop organiseren

Wij nemen u al het werk uit handen om een poker workshop te organiseren! U huurt onze pokertafels inclusief de dealer, maar u kunt ook alleen de pokertafels huren. Een pokerworkshop is feitelijk een uitgebreidere versie van een poker avond, waar de nadruk meer ligt op speluitleg, de verschillende versies van poker en verschillende strategieën. 

“Een ideale manier om kennis te maken met het spel. Het leuke van een poker workshop is de relaxte sfeer; het geeft een soort van groepsgevoel terwijl iedereen toch heel competitief is. Ontzettend leuk gedaan door de croupiers, goede uitleg voor die spelers die minder bekend zijn met poker.”

Dhr. Frank Strijker

Personeelsavond in Amsterdam

Tarieven van een poker avond organiseren

U betaalt bij Full House per tafel. Een pokertafel kost ongeveer € 250, afhankelijk van het aantal tafels (8 plaatsen per pokertafel) dat u wilt huren, de reisafstand en of uw dealers bij de pokertafels wilt huren.

De dealers kunnen ondersteunen bij de speluitleg, de opbouw van het toernooi zoals de blinds en timing van rondes en rebuys. Voor de beginnende spelers kunnen flyers worden uitgedeeld met daarop een overzicht van alle hands (combinaties).

Mocht u geen dealers nodig hebben dan maken wij graag een offerte op maat voor u. Daarnaast kunt u bij ons ook andere casinotafels huren zoals de Roulette en Blackjacktafel. Dit is een optie als aanvullend entertainment voor de spelers die al snel uit het poker toernooi liggen.

Wilt u graag meer informatie over een poker avond organiseren?