homepage-poker

Pokertoernooi organiseren

Bij u thuis met vrienden en kennissen een pokertoernooi organiseren? Of met collega’s een avondje pokeren? Huur dan professionele poker tafels met de dealers! Uw pokertoernooi krijgt een serieuze uitstraling en het wordt een echt bijzondere avond. Kortom een pokertoernooi organiseren doet u met Full House Casino’s!

Opbouw Pokertoernooi

Een pokertoernooi organiseren kan op verschillende manieren. Ten eerste is de opbouw afhankelijk van het aantal gasten dat u verwacht. Hiermee ook het aantal pokertafels. Wanneer u wilt dat men vrij lang in het toernooi blijft, kunnen we de minimale inzet ( big-blinds) langzaam opbouwen. Een andere manier is om de winnaars van 2 pokertafels bij elkaar te voegen. Zodat de pokertafel die vrij gekomen is weer opnieuw ingezet kan worden voor de afvallers. Echter doen zij dan niet meer mee voor de hoofdprijs. Wij adviseren hierin graag, om een pokertoernooi organiseren makkelijk te maken voor u.

 

Graag een vrijblijvende prijsopgaaf?

Aantal pokertafels om uw pokertoernooi te organiseren

Aan onze pokertafel kunnen 8 gasten pokeren en zit er één dealer om het spel te begeleiden en de kaarten te delen.

De hoeveelheid pokertafels is hierdoor afhankelijk van uw verwachte aantal gasten. Daarnaast kan een pokertoernooi prima vier uur duren. Maar de eerste gasten kunnen er al na 1 uur spelen uitleggen. Zoals gezegd kunt u deze afvallers weer bij elkaar voegen en opnieuw een kans bieden aan een pokertafel. Maar wij bieden ook de mogelijkheid om een Roulette of Blackjack tafel te huren. Dit is leuk entertainment wat in het zelfde thema is! Maar ook kunnen wij een pokerworkshop organiseren voor de gasten die nog minder bekend zijn met het poker spel. De dealer zal dan meer tijd nemen om de poker spelregels uit te leggen aan uw gasten. Hierbij zal hij gebruik maken van voorbeeld op de tafel. Ook kunnen wij spiekbriefjes leveren met de speluitleg en de pokerhanden. Wanneer u meer informatie wilt, klik dan hier op pokerworkshop.

 

Tarieven van een poker workshop of toernooi

U betaalt bij Full House per pokertafel. Een pokertafel huren kan vanaf € 250. Dit is inclusief dealer en al de spelbenodigdheden. Afhankelijk van de locatie, kunnen hier nog transportkosten bij komen.

De dealers kunnen ondersteunen bij de speluitleg, de opbouw van het toernooi zoals de blinds en timing van rondes en rebuys. Voor de beginnende spelers kunnen flyers worden uitgedeeld met daarop een overzicht van alle hands (combinaties).

Mocht u geen dealers nodig hebben dan maken wij graag een offerte op maat. Naast pokertafels verhuren wij ook roulette en blackjack tafels.

“Een ideale manier om kennis te maken met het spel. Het leuke van een poker workshop is de relaxte sfeer; het geeft een soort van groepsgevoel terwijl iedereen toch heel competitief is. Ontzettend leuk gedaan door de croupiers, goede uitleg voor die spelers die minder bekend zijn met poker.”

Dhr. Frank Strijker

Personeelsavond in Amsterdam