Full House Casino's
18+

Boost je winsten met de ijshockey promotie van BetCity

De NHL is de beste, snelste en spannendste ijshockeycompetitie ter wereld. De spelers spelen er en dat maakt het volgen van deze competitie een feestje. Dat vindt men bij BetCity ook. Vandaar dat er deze week een profitboost op de NHL beschikbaar is.

De verschillen in de NHL zijn klein. De 32 teams die in deze competitie uitkomen kunnen in principe allemaal van elkaar winnen. De reden daarvoor is dat teams te maken hebben met een salarisplafond. Daardoor kan niet één team alle sterren aantrekken want dan komen ze ruimte tekort in het budget. De sterspelers zijn dus verdeeld over de competitie en dat maakt het kwaliteitsverschil tussen teams kleiner, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Paris Saint-Germain en de rest van de Franse Ligue 1.

Wanneer je op ijshockey wilt wedden zal je zien dat de odds tussen de beide teams een stuk dichterbij elkaar liggen dan bij bijvoorbeeld het voetbal. Dat maakt de profitboost die BetCity aanbiedt heel interessant want met deze boost van 25% op pre-match weddenschappen, kun je favorite odds naar een quotering van boven de 2.5 boosten. Dat is lekker verdienen!

Hoe claim je de profitboost op de NHL bij BetCity?

Het claimen van deze profitboost is heel simpel. Iedereen die tenminste 24 jaar oud is en tenminste één storting heeft gedaan bij BetCity heeft deze profitboost als bonus in zijn of haar account klaar staan.

Om de profitboost te activeren, ga je naar het sportsbook van BetCity en selecteer je de eerst de wedstrijd en daarna de weddenschap(pen) waar je op in wilt zetten. Als deze weddenschap(pen) de minimaal vereiste odds van 4.00 hebben bereikt, zie je een vakje op je wedcoupon staan waar BetCity de 25% profitboost aanbiedt. Wanneer je dit vakje aanklikt, worden je odds verhoogd en maak je meer winst als je de weddenschap wint.

Voorwaarden NHL profitboost BetCity

Er zijn aan deze profitboost een aantal voorwaarden gekoppeld. profitboost is alleen te gebruiken op pre-match weddenschappen die met eigen geld speelt. Je kunt deze profitboost niet activeren met een free bet. Het maximale bedrag dat je kunt inzetten is € 20,-. Zet je meer in, dan wordt de 25% profitboost niet toegepast.

De profitboost wordt alleen toegepast op de odds van je weddenschappen en niet op het bedrag dat je inzet. Mocht je een combinatieweddenschap plaatsen en kan één van je selecties niet tijdig afgehandeld worden doordat er wedstrijd bijvoorbeeld niet (uit)gespeeld wordt, dan wordt de profitboost berekent over de selecties die wel afgehandeld kunnen worden.

Iedere BetCity speler van 24 jaar of ouder krijgt één profitboost aangeboden. Wil je na het plaatsen van je weddenschap de wedstrijd(en) volgen? Dan kan dat in het sportsbook van BetCity waar streams worden aangeboden.

Geldigheid van de NHL profitboost.

De profitboost is te spelen tot maandag 30 januari 04.00u. Houdt er met het plaatsen van je weddenschap rekening mee dat de meeste NHL wedstrijden vanwege het tijdsverschil in de Nederlandse nacht gespeeld worden.