Eurojackpot; Hoe groot is de winkans?

Heeft de Eurojackpot nu echt de grootste jackpot van Europa? Neem nu de Duitser, die vorig jaar gewoon 90 miljoen won; hij wist met zijn cijferreeks van  6 – 11 – 12 – 21 – 41 en bonusgetallen 1 en 2 de jackpot te kraken. WAUW!

Omdat hij de enige Europeaan was die alle getallen had geraden, hoefde hij deze megaprijs van 90 miljoen euro niet eens te delen met zijn medespelers. Er waren nog 10 andere Europeanen, die de eerste vijf getallen goed hadden geraden, onder wie drie Nederlanders. Zij wonnen ieder € 130.000, maar dáárover moest jammer genoeg nog wel even 30,1 procent kansspelbelasting ingeleverd worden.

De Eurojackpot is een Europees gecoördineerd kansspel met heel grote geldprijzen, dat in 18 landen wordt gespeeld. De Eurojackpot trekking is elke vrijdag om 19.00 uur live vanuit Helsinki. Dit kansspel valt onder de Nederlandse loterij en is een van hun zeven merken, de andere zes zijn de Staatsloterij, Lotto, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en TOTO.

Korte geschiedenis van Eurojackpot

Op 11 september 2011 kwamen verschillende Europese loterijen in Amsterdam bijeen om te praten over een nieuwe MEGA grote Europese loterij. Een jaar later werd deze Europese loterij werkelijkheid:

Met de eerste Eurojackpot trekking – in 2012 – deden er 6 loterijen uit diverse Europese landen mee: Nederland, Duitsland, Denemarken, Finland, Estland en Slovenië. In hetzelfde jaar voegt ook de Italiaanse en Spaanse loterij zich toe aan de Eurojackpot.

In de jaren daarna volgden er nog een aantal andere Europese landen. Zowel Eurojackpot als concurrent EuroMillions namen als voorbeeld de MEGA loterijen in de Verenigde Staten, als Powerball en Mega Millions.

eurojackpot

Hoe werkt het Eurojackpot Spel?

De grootste prijs valt te winnen bij het Eurojackpot spel. De hoofdprijs kan hier enorm oplopen, maar de kans om die te winnen is echter minimaal: de winkans is slechts 1 op 95.344.200. De hoofdprijs is wel bruto, maar ook na belastingaftrek blijft er meestal nog een behoorlijk fortuin over.

Maar hoe werkt dit kansspel nu eigenlijk? De loterij Eurojackpot is een ‘double-pool’ loterij; het winnende Eurojackpot-lot wordt namelijk bepaald door 5 getallen en 2 bonusgetallen, in 2 afzonderlijke trekkingen. De 5 getallen kies je uit 1 t/m 50 en de bonusgetallen uit de cijfers 1 t/m 10. Als je 5 getallen en 2 bonusgetallen goed hebt, dan win je de Eurojackpot-jackpot.

Iedere vrijdagavond vindt in de hoofdstad van Republiek Finland, Helsinki, de Eurojackpot trekking plaats. 5 Balletjes komen er daar uit de loterijmachine rollen, met daarin 50 genummerde balletjes. Vervolgens rollen er nog 2 bonus balletjes uit een kleinere loterijmachine, waarin 10 balletjes zitten.

Wanneer een speler het minimum van drie getallen correct heeft voorspeld, inclusief de twee bonusnummers, dan wint deze een prijs. Het bedrag is altijd afhankelijk van het aantal correcte nummers en bonusnummers. Per winnaar wordt de prijs bepaald door een percentage van de omzet te delen door het aantal winnaars in dezelfde categorie.

Prijzen onder de € 5.000,- worden direct uitgekeerd. Voor grotere prijzen moet je eerst naar de Eurojackpot klantenservice bellen. De enige loterij trouwens, die in Nederland qua hoofdprijs aan het bedrag van de Eurojackpot kan tippen, is onze Oudejaarsloterij (en maakt net als de Eurojackpot deel uit van de Nederlandse Loterij).

Hier is de winkans is 1 op 4,7 miljoen. De Oudejaarsloten zijn wel 30 euro per stuk, terwijl bij de Eurojackpot deelnemers al meespelen voor 2 euro. Wat mooi is dat je met de loterij Eurojackpot maar liefst negentien Nederlandse goede doelen steunt, waaronder het NOC*NSF.

eurojackpot-90-miljoen

Voordelen en nadelen van Eurojackpot

Eurojackpot of Staatsloterij, maar ook online gokspelletjes; het blijven allemaal kansspelen. Je verliest er vaker mee, dan dat je daadwerkelijk een significant bedrag wint. Maar toch! Je zou net diegene maar kunnen zijn, die met een Cosmopolitan in zijn hand al sippend uitkijkt over de oceaan, vanuit zijn zwembad op zeeniveau…zie je het voor je?

Laten we de voor- en nadelen van De Eurojackpot eens nader bekijken:

De voordelen van de Eurojackpot:

 • Met de Eurojackpot zijn de hoogste bedragen te winnen
 • Je steunt goede doelen als o.a. de Hartstichting, Nierstichting, KWF Kankerbestrijding, Aidsfonds.
 • Je wordt via Social media op de hoogte gehouden van kortingscodes en acties
 • Voor een kleine geldprijs hoef je slechts drie getallen en een bonusgetal goed te hebben
 • Tijdens actieperiodes speel je bij aankoop van een bepaald aantal loten mee voor extra prijzen
 • Je kan een persoonlijke Eurojackpot account aanmaken en de app downloaden, dan kan je online geld overmaken naar je wallet
 • Vlotte klantenservice: zeven dagen per week telefonisch bereikbaar. Ook kan je een berichtje sturen via de live chat, Messenger, WhatsApp of Twitter.

De nadelen van de Eurojackpot:

 • Grote winkansen zijn erg klein, 1 op 95.344.200.
 • Abonnement opzeggen wordt vaak moeilijk gemaakt. Daarom is loterijopzeggen.nl trouwens opgezet. Je kan hier eenvoudig loterijen opzeggen binnen een paar minuten.
 • Je bent al snel een paar honderd euro per jaar of meer kwijt als je serieus meespeelt.

Op Eurojackpot kan je jouw winstkansen checken als je dat leuk vindt. Je hebt best een reële kans om een kleine prijs te winnen, maar je nickname moet wel Guus Geluk zijn om met de Jackpot naar huis te gaan.

eurojackpot-nederland

Betrouwbaarheid van Eurojackpot

Als we het willen hebben over de betrouwbaarheid van Eurojackpot moeten we het hebben over de betrouwbaarheid van de overkoepelende Nederlandse loterij.

We weten maar al te goed dat er in het verleden onduidelijkheid is geweest over o.a. het vallen van de Staatsloterij jackpot en over het feit dat daar tot 2008 ook alle niet verkochte loten meededen in de trekking. De Staatsloterij kwam in opspraak toen bleek dat de prijzen werden getrokken uit alle, ook de niet verkochte, loten en dat waren er cica 20 miljoen.

De Staatsloterij liet ons in haar reclamecampagnes echter wel geloven dat deze prijzen iedere maand werden uitgekeerd. Zo zijn er nog een paar voorvallen geweest. Eind 2019 nog kreeg de Nederlandse Staat in het tv-programma ‘Zondag met Lubach’ de Brand New Junkies Award toegekend, in verband met het effectief bevorderen van gokverslaving onder jongeren.

De Nederlandse Loterij richt zich in een paar van hun reclames – wat ons betreft – nog steeds op jongeren, en dat terwijl het bevorderen van gokverslaving onder jongere mensen verboden is door de wet. Je hoeft maar te kijken op de Eurojackpot pagina van de Nederlandse loterij:

Het eerste dat je ziet, is in grote letters ‘Wat doe jij met Zooo Veel Money? (Op het moment van schrijven staat de jackpot hier op 32 miljoen). Je kan klikken op ‘Spending Tips’… 32 Miljoen = 13 villa’s of = 653 kilo goud of = 139 Lamorghini’s!’.

Er worden jou dus tips gegeven over het spenderen van de miljoenenjackpot, wel een heel aantrekkelijke strategie om mensen over te halen een paar loten te kopen.

Eerlijk is eerlijk, toch worden er heel wat goede doelen ondersteunt door de Nederlandse Loterij, wel 19.  Ook worden de winnaars van de vele miljoenen door financieel adviseurs, fiscalisten en private bankers van hen netjes begeleid. (Dat klinkt bijna alsof de 13 villa’s of 139 Lamborghini’s al van jou zijn, niet?).

Concurrentie van Eurojackpot

De EuroMillions loterij is de meest vergelijkbare loterij, en daarmee misschien ook de grootste concurrent van de Eurojackpot. De kansen om de Eurojackpot te winnen liggen ongeveer rond de 1 op 95 miljoen, bij EuroMillions is de kans nog kleiner, maar 1 op 140 miljoen.

Toch is EuroMillions de beroemdste loterij van Europa. De meeste mensen in het Verenigd Koninkrijk, zijn bijvoorbeeld bekender met de EuroMillions-loterij, omdat die daar ook in supermarkten en winkels kan worden gespeeld. In Nederland is meespelen in de Euromillions loterij (nog) bij wet verboden.

Je kan natuurlijk wel je lot in een van de deelnemende landen als België of Frankrijk kopen, of als je op vakantie bent in Spanje of Portugal….

Overeenkomsten

 • De trekkingen van de Eurojackpot en EuroMillions worden beiden elke vrijdagavond gehouden.
 • De prijs per lot is € 2 voor beide loterijen.
 • De jackpots zijn enorm hoge bedragen

Euromillions jackpot vs. Eurojackpot jackpot

EuroMillions heeft een maximum jackpot van € 190 miljoen, terwijl de Eurojackpot een maximum jackpot van € 90 miljoen heeft. Dat scheelt maar liefst 100 miljoen!

Waarin verschillen de Eurojackpot en EuroMillions nog meer?

 • In de Eurojackpot lopen de Euro bonusgetallen van 1 t/m 10, terwijl de EuroMillions bonusgetallen van 1 tot 12 lopen.
 • De minimumjackpot die door EuroMillions wordt gegarandeerd, bedraagt 15 miljoen, terwijl de Eurojackpot een minimumjackpot van 10 miljoen euro garandeert.
 • Eurojackpot heeft slechts een trekking per week, terwijl EuroMillions er twee heeft.
 • EuroMillions heeft 13 winnende categorieën in vergelijking met de 12 winnende categorieën van Eurojackpot.

Voordeel van de Eurojackpot

De kansen op het winnen van de top jackpot zijn hoger dan voor de Euromillions superloterij jackpot. Ook de kansen op het winnen van kleinere prijzen zijn aanzienlijk hoger voor degenen die in de Eurojackpot spelen.

Eurojackpot op de digitale markt

Het is voor Nederlanders natuurlijk legaal om in de Eurojackpot mee te spelen, maar het is inmiddels ook legaal voor 10 nieuwe kansspelaanbieders om hun ‘waar’ in Nederland online aan te bieden, en daar blijft het niet bij. De eerste 10 vergunningen zijn uitgegeven aan:

Deze aanbieders zullen niet allemaal vergelijkbaar zijn met de Eurojackpot, vooral niet qua hoogte van prijzengeld, maar bijna allemaal bieden ze wel spelletjes aan – live of via een Random Nummer Generator – waarbij er nummers getrokken worden.

Gelukkig is Eurojackpot een van de zeven merken van de ‘onverslaanbare’ Nederlandse Loterij.

Toekomstplannen van Eurojackpot

Vanwege het grote succes van de Eurojackpot is het mogelijk dat er in de toekomst een nieuwe midweekse trekking wordt toegevoegd; daar wordt in ieder geval over nagedacht.

Het bedrijf Mindshare Greenhouse is verantwoordelijk voor de strategie van de Nederlandse Loterij, als wel voor hun mediaplanning en -buying.

Dit geldt voor alle zeven merken van het kansspelbedrijf, dus ook voor de Eurojackpot. Mindshare Greenhouse was al jaren verantwoordelijk voor de online activiteiten van de Nederlandse Loterij, maar richt zich nu op een flexibele aanpak tussen online en offline media.

 

Mindshare is vereerd dat de Nederlandse Loterij juist in deze periode vol veranderingen en uitdagingen in de kansspelmarkt voor hen kiest. 

Veelgestelde vragen – FAQ’s van de Eurojackpot

Hier onder hebben wij een aantal veel gestelde vragen uitgewerkt.

Hoe wordt er bepaald of je een Eurojackpot-prijs wint?

De twee Eurojackpot-trekkingsmachines, de alom bekende glazen bollen, bepalen of jij een Eurojackpot-prijs wint. Er worden eerst vijf getallen en daarna nog eens 2 bonusgetallen uit deze machines getrokken.

Hoeveel Eurojackpot-trekkingen zijn er per jaar?

Er zijn 52 Eurojackpot-trekkingen per jaar. Altijd is er op vrijdag een Eurojackpot-trekking.

Is Eurojackpot het goedkoopste loterij-spel?

Eurojackpot is samen met de Lotto en Lucky Day één van de goedkoopste loterijen in Nederland. Je speelt al mee vanaf € 2 per lot.

Mag je als Nederlander meespelen in buitenlandse loterijen?

Niet zomaar, dat mag alleen als de loterij- of gokspelletjes aanbieder een Nederlandse kansspel vergunning heeft.

Is Eurojackpot de grootste loterij van Europa?

De Eurojackpot wil graag één van de grootste loterijen in Europa worden, net zo groot als Euromillions. Zij stellen de grootste loterijen van de V.S. als hun grote voorbeeld; denk aan Powerball en Mega Millions.

Wat betekent een ‘Double-pool’ loterij?

De Eurojackpot loterij staat ook bekend als een ‘Double-pool’ loterij omdat er in twee afzonderlijke Eurojackpot-trekkingen de winnende Eurojackpot-lotnummers bekend worden gemaakt. Eerst de 5 basisgetallen, vervolgens – uit een andere machine – de 2 bonusgetallen.

Door wie wordt Eurojackpot georganiseerd?

In Nederland wordt de loterij Eurojackpot georganiseerd door Stichting de Nationale Sporttotalisator (SNS) alias De Lotto. Deze stichting werd opgericht in 1960 en organiseert ook kansspelen en loterijen als de Lotto, Lucky Day, Toto (wedden op sportwedstrijden) en de instant loterij Krasloten.

Valt de Eurojackpot-jackpot gegarandeerd?

Het gegarandeerd vallen van de Eurojackpot-jackpot is helaas vanaf 2013 afgeschaft, zo kan de Eurojackpot-jackpot ook na 12 weken nog meer doorgroeien. Voorheen viel de Eurojackpot-jackpot gegarandeerd bij de Eurojackpot-trekking.

Hoe zit het met kansspel belasting?

Over alle gewonnen geldprijzen boven de € 449 dien je 30.1% kansspelbelasting te betalen. Jij ontvangt het nettobedrag, de belasting wordt al voor je afgedragen.

Online casino nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen over Online Casino´s? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Naam
E-mailadres(Required)
Toestemming

De Vergunde NederLandse Online Kansspelaanbieders (VNLOK) is gelanceerd.

De nieuwe branchevereniging rekent de vijf grootste landgebonden kansspelaanbieders die ook online willen tot haar leden. De vereniging staat open voor alle vergunde aanbieders.

Een groep van vooraanstaande landgebonden aanbieders van kansspelen is een nieuwe branchevereniging gestart. De volgende vijf bedrijven zijn sinds 9 september verenigd in VNLOK:

#

Bedrijf

Online Casino

3.

Jacks Casino logo

JOI Gaming Ltd (JVH gaming & entertainment)

Jacks Casino logo

4.

Janshen-Hahnraths-Group logo

FPO Nederland B.V. (Janshen Hahnraths Group)

Fair play Casino

5.

ZE betting logo

ZEbetting & Gaming Nederland B.V.

ZEturf-logo
Review TOTO Casino en TOTO Sport

Review TOTO Casino en TOTO Sport

Waarom TOTO Casino en TOTO Sport de moeite waard zijn Wie heeft er niet eens een (voetbal)weddenschap afgesloten bij de TOTO? De meesten van jullie ongetwijfeld wel. En sinds 1 oktober 2021 is dat nog leuker, omdat TOTO naast de sportweddenschappen nu ook een online...

read more
Bingoal

Bingoal

Legaal online gokken bij Bingoal Bingoal is een Belgische aanbieder van online casino games, sportweddenschappen en weddenschappen op paardenrennen. Bingoal werd in de jaren 80 opgericht onder de naam 'Belgische PMU'. De Belgische PMU bood destijds alleen...

read more
LiveScore Bet

LiveScore Bet

LiveScore Bet, meer dan alleen Sports  LiveScore Bet is een van de grotere sportnieuws en sportweddenschap websites. Ze streamen constant realtime nieuws en uitslagen van allerlei sporten en sportwedstrijden. Ze brengen onder andere nieuws en andere items voor...

read more
Tombola

Tombola

Tombola Een Brits online casino, Tombola, is één van de gelukkigen die over een licentie mag beschikken sinds 1 oktober 2021. De Nederlandse Kansspelautoriteit heeft deze aanbieder, samen met een aantal anderen, het akkoord gegeven voor het betreden van de Nederlandse...

read more
Batavia Casino

Batavia Casino

Batavia Casino van Play North De Nederlandse online gokmarkt is open en 10 Uitverkoren aanbieders hebben al een vergunning gekregen voor online-kansspelen op de Nederlandse markt. Het ambitieuze Maltese bedrijf Play North Ltd, is inmiddels in Nederland online met zijn...

read more
Betcity

Betcity

BetCity; super betrouwbaar BetCity is een van de websites voor sportweddenschappen die sinds 1 oktober 2021 in Nederland worden aangeboden. Met BetCity verschijnt er een relatief nieuwe naam op het toneel, daarbij is de organisatie onbekend met online gokken. BetEnt,...

read more
TOTO

TOTO

Wat is TOTO? In Nederland kunnen gokkers weddenschappen op sportevenementen plaatsen via de website van TOTO of in wedkantoren. TOTO is een gerenommeerde aanbieder van legale gokdiensten in Nederland. Het is het staatsbedrijf dat verantwoordelijk is voor het aanbieden...

read more
Bet365

Bet365

Bet365 komt naar Nederland – wat kan je verwachten? Het van oorsprong Engelse gokmerk Bet365 is één van de grootste digitale casinobedrijven ter wereld en heeft vanaf 1 oktober 2021 een vergunning in Nederland. Wat kunnen we van Bet365 verwachten? Je leest hier alvast...

read more
Fair Play Casino

Fair Play Casino

Het Fair Play Casino Als één van de eerste gelukkigen, met een licentie in handen voor online gokken binnen Nederland, zal het casino hopelijk ook de online markt sterk gaan veroveren. Met deze ontwikkelingen zal een groei in het aanbod doorzetten en willen we deze...

read more

Lees meer over online pokeren  in onze blog artiken over online pokeren:

Poker rooms

Poker rooms

Poker rooms; waar kan je nog legaal poker spelen? Sinds 1 oktober 2021 zijn er vele poker rooms gesloten in Nederland, aangezien ze anders geen kans meer gingen maken op de vergunning om legaal poker aan te kunnen bieden. Maar hieronder vind je de online casino's met...

read more
Governor of Poker

Governor of Poker

Governor of Poker; Alles wat je ooit hebt willen weten Governor of Poker, GOP, is het pokerspel waarbij je echt speelt voor je plezier en niet gaat voor het grote geld. Maar wat maakt Governor of Poker zo populair, wat zijn de voor- en nadelen, en hoe betrouwbaar is...

read more

Lees hier verer over Online casino’s die al wel een vergunning hebben aangevraagd, maar nog in afwachting zijn. 

Bingocams

Bingocams Online Bingo met jackpots Bingocams bestaat sinds 2010. Het is een website die oorspronkelijk werd opgericht door Dazzletag Entertainment Limited, een onderdeel van de Begame Group uit Malta. Dazzletag Entertainment Limited heeft een licentie en wordt in...

read more
Hommerson Casino

Hommerson Casino

Hommerson Casino’s ; Wat en waar kan je spelen?   Hommerson Casino’s is een gerenommeerde Nederlandse gokhal met meerdere vestigingen in het land. In dit artikel gaan we dieper in op de geschiedenis, de voor- en nadelen van en meer.  Korte geschiedenis van...

read more
Partypoker

Partypoker

Partypoker Partypoker en Bwin, deze twee bekende gokmerken zijn beiden onderdeel van megaconcern Entain, waar overigens ook nog Ladbrokes bij thuishoort. Ook deze tychoon moet nog even wachten voordat het de Nederlandse markt mag betreden, omdat Bwin in maart 2019 nog...

read more
Pokerstars

Pokerstars

PokerStars PokerStars is een online pokersite waar je gratis en voor geld pokeren. Ze bestaan al sinds 2001 en zijn uitgegroeid tot een van de grootste online pokerrooms ter wereld waar je met echt geld kunt pokeren. Ze hebben ongeveer 60% van het online pokermarkt in...

read more
LeoVegas

LeoVegas

LeoVegas Ook een grote naam in de markt: het Zweedse LeoVegas, gespecialiseerd in mobile gaming en online casino’s. Ook deze goktychoon kreeg een riante boete aan de broek omdat het zich oneigenlijk tot Nederlandse gokkers richtte in oktober 2019. Dat was al de tweede...

read more
MrGreen

MrGreen

Mr.Green William Hill Limited, het bedrijf waar de merken William Hill en Mr. Green onder vallen, kreeg in 2018 nog een boete van de KSA omdat het bedrijf zich richtte op de Nederlandse speler. De afkoelperiode van 24 maanden is daardoor al wel ten einde. Het bedrijf...

read more
William Hill

William Hill

William Hill  William Hill Limited, het bedrijf waar de merken William Hill en Mr. Green onder vallen, kreeg in 2018 nog een boete van de KSA omdat het bedrijf zich richtte op de Nederlandse speler. De afkoelperiode van 24 maanden is daardoor al wel ten einde. Het...

read more
Loyal Casino

Loyal Casino

Loyal Casino Is het Oranje Casino misschien niet meer zo dol op oranje als voorheen? Als we kijken naar hun nieuwe naam heeft het bedrijf gekozen voor LOYAL (en niet voor ROYAL..)  Hun naamsverandering is echter niet zonder reden! Online casino's mogen namelijk niet...

read more
Casino Winner

Casino Winner

Casino Winner  Spant Casino Winner nu de Kroon? Sinds 2019 heeft Kroon Casino niet alleen een andere naam gekregen, maar ook een wat andere uitstraling. Dit heeft te maken met de Nederlandse wetgeving die niet gecharmeerd is van internet casino’s zonder Nederlandse...

read more
Merkur Casino

Merkur Casino

Merkur Casino Met zes fysieke casino’s in Nederland is Merkur Gaming onderdeel van de Gauselmann Group uit Duitsland. Dit bedrijf biedt bovendien al veel digitale gokspellen aan. Wat dat betreft lijkt toetreding in Nederland ons ook niet zo gek. De eerste tien online...

read more

Lees meer over online blackjack spelen in onze blog artiken over online blackjack of live blackjack

Blackjack schema’s

Blackjack schema’s

Blackjack schema’s: De perfecte handleiding Voordat we de Blackjack schema's gaan bespreken met de blackjack strategieën zetten we de blackjack basisregels nog even op een rijtje. Deze blackjack regels zijn gebaseerd op de klassieke blackjack versies zoals het...

read more
Blackjack spelregels

Blackjack spelregels

Blackjack spelregels: Een complete handleiding Hoe werkt Blackjack eigenlijk en wat zijn de blackjack spelregels.  Een blackjack spel begint met het aankondigen van de dealer dat er mag worden ingezet. Op dit moment plaats je het aantal chips op de plaats die daarvoor...

read more

Lees meer over online roulette spelen in onze blog artiken over online roulette of live roulette

Kun je online roulette spelen op de Iphone

Kun je online roulette spelen op de Iphone

Kun je online Roulette spelen op de iPhone U kunt online roulette spelen op de iPhone zowel op een website als via iPhone apps. Er zijn in de App store verschillende roulette apps beschikbaar. U kunt ook roulette spelen via bekende casino websites of roulette...

read more
Hoe ziet een Hollandse roulette eruit

Hoe ziet een Hollandse roulette eruit

Hoe ziet een Hollandse roulette eruit? De aanpassing die gemaakt is met de Amerikaanse roulette en Franse roulette is simpel. Een klassieke roulettetafel wordt voorzien van een nieuw laken met de Dutch® indeling. De roulettecilinder is geïntegreerd in de tafel, wat...

read more

Lees meer over online craps spelen in onze blog artikelen over online craps

Live craps

Live craps

Live craps: Hier kun je terecht! Craps is een casinospel dat in Nederland nog niet zo veel gespeeld wordt. In de Verenigde Staten is het echter een bijzonder populair spel. Ondanks het gebrek aan populariteit in ons land kan het wel in een aantal online casino’s...

read more
Craps spelregels

Craps spelregels

Craps spelregels: Een complete handleiding Hoe werkt craps eigenlijk en wat zijn de craps spelregels.  Bij Craps, gooit een shooter(werper) een paar dobbelstenen om een Point vast te stellen – en bets/weddenschappen worden daarna ingezet of de shooter hetzelfde Point...

read more
Werkt het martingale systeem bij craps?

Werkt het martingale systeem bij craps?

Werkt het martingale systeem bij craps? Veel gokkers in het fysieke en online casino zweren bij bepaalde inzetsystemen, waarmee ze uiteindelijk van het huis kunnen winnen. Eén van de meest voorkomende tactieken is het martingale systeem. Maar werkt deze methode ook...

read more

Lees meer over online gokken op weddenschappen en online fruitautmaten

Online krasloten

Online krasloten

Online krasloten ervaringen: krassen we ons rijk? Krasloten, we kennen ze allemaal. Vaak word je er mee geconfronteerd bij de sigarenwinkel op de hoek, de servicebalie bij de supermarkt en de kassa bij de plaatselijke drogisterij. Het is ook een spannende ervaring, de...

read more
Online gokkasten

Online gokkasten

Online gokkasten: alles wat je wil weten Voor iedereen die al enkele decennia op deze aardkloot rondloopt, staat het beeld van de gokkast nog op het netvlies gebrand. Patat halen voor het hele gezin en terwijl je wacht, een muntje in de gokkast werpen en hopen dat je...

read more

Lees meer over online bingo spelen in onze blog artikelen over online bingo:

Bingocams

Bingocams Online Bingo met jackpots Bingocams bestaat sinds 2010. Het is een website die oorspronkelijk werd opgericht door Dazzletag Entertainment Limited, een onderdeel van de Begame Group uit Malta. Dazzletag Entertainment Limited heeft een licentie en wordt in...

read more
Live casino

Live casino

Wat is een live casino? De termen ‘Live Casino’ of Live Dealer Casino’ betekenen zoveel dat je via internet live casino spelen speelt. Dit alles gaat via een speciale videoverbinding met hightech camera’s en slimme software, zodat je direct vanuit huis kunt spelen....

read more
Online bingo spelen bij Holland Casino Online

Online bingo spelen bij Holland Casino Online

Kun je bingo spelen in het Holland Casino online? Je kunt nog niet online bingo spelen in het Holland Casino, alleen live bingo in het casino zelf. Op dit moment is het niet legaal om een online casino te beginnen in Nederland. Pas vanaf oktober 2021 is het ook in...

read more

Lees meer over online punto banco spelen in onze artikelen over punto banco:

Live casino

Live casino

Wat is een live casino? De termen ‘Live Casino’ of Live Dealer Casino’ betekenen zoveel dat je via internet live casino spelen speelt. Dit alles gaat via een speciale videoverbinding met hightech camera’s en slimme software, zodat je direct vanuit huis kunt spelen....

read more
Het percentage kansspelbelasting bij Unibet

Het percentage kansspelbelasting bij Unibet

Wat is het percentage kansspelbelasting bij Unibet? Moet ik in het casino nou kansspelbelasting betalen of niet? En hoe zit dat bij digitale kansspelen, zoals bij Unibet? Menig casinoliefhebber vraagt zich dat af. Wij spraken erover met Armijn Meijer van onetime.nl....

read more

Lees meer over online sic bo spelen in onze blog artikelen over sic bo:

Hoe speel je Sic Bo en wat zijn je winkansen

Hoe speel je Sic Bo en wat zijn je winkansen

Hoe speel je Sic Bo en wat zijn je winkansen Sic Bo is een dobbelspel van Chinese oorsprong. Sic Bo spelen is supersimpel. Bij Sic Bo schud je drie dobbelstenen. Je kunt inzetten op hoe de dobbelstenen kunnen vallen. Op de speeltafel is te zien welke odds/verwachte...

read more
Waar kan ik het beste Sic Bo online spelen

Waar kan ik het beste Sic Bo online spelen

Waar kan ik het beste Sic Bo online spelen? Sic Bo inline spelen is in Azië een enorm populair dobbelspel. De mensen spelen het daar veel in het casino, maar ook op straat is het dobbelspel enorm populair. Op straat is het een belangrijke sociale activiteit. Het...

read more