Staatsloterij; hoe groot is die winkans nu echt..

Bij het openen van deze gelikte site krijg je meteen zin om een staatslot te kopen! 

Je voelt dat je NU een lot moet kopen WANT je hebt nog maar ‘01 DAGEN, 08 UREN, 17 MINUTEN en 49 SECONDEN om je loten te kopen’: de Staatsloterij geeft jou het duwtje in de rug wel, maak je daar maar geen zorgen over! 

De Staatsloterij valt onder de Nederlandse Loterij, die in april 2016 is ontstaan na een fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en de Lotto. De Nederlandse Loterij heeft 7 loterijen onder zich, die je waarschijnlijk wel bekend zijn:

 De Staatsloterij heeft de Allergrootste Prijzenpot van Nederland en alle prijzen zijn Belastingvrij. Ze keren minimaal 60% van de inleg uit in geldprijzen. En dat is het hoogste percentage van alle Nederlandse loterijen. Maar het meeste prijzengeld gaat dus terug in de prijzenpot? Is meespelen met de Staatsloterij dus wel een goede keuze? Het is zo dat sinds 2008 de prijzen alleen getrokken worden op verkochte loten. Voor 2008 trok de ‘o zo brave’ Staatsloterij de prijzen op alle loten, ook op de niet verkochte, en dat was iets wat wij Nederlanders niet konden waarderen. Toch spelen we de jaren daarna net zo vrolijk verder…

Staatsloterij

Korte geschiedenis van de Staatsloterij

Ooit begon men in Nederland met de Generaliteitsloterij, deze loterij werd opgericht in 1726 door de Nederlandse Staat, om illegale loterijen tegen te gaan. Tot 1848, toen werd de naam veranderd in Staatsloterij. De Staatsloterij bestaat dus al drie eeuwen! Bij hun eerste trekking werden er 120.000 loten verkocht.

Het controleren van die eerste trekking duurde dagenlang, omdat alle loten handmatig nagekeken moesten worden. De hoofdprijs van deze eerste trekking was 60.000 gulden. Er bestond geen jackpot, die kwam pas in 1994, met 1,2 miljoen gulden.

Nederlandse-Loterij-logo

Spelaanbod van Staatsloterij

Het spelaanbod van de Nederlandse Loterij is reuze, naast de populaire Staatsloterij bieden zij nog 6 andere loterijen aan. We nemen ze allemaal met je door, maar laten we beginnen met de belangrijkste: De Staatsloterij.

Staatsloterij

Bij de Staatsloterij kan je op verschillende manieren loten kopen. Je hebt keuze tussen

 • ⅕ Lot voor € 3
 • 1 Heel lot voor € 15,
 • Straatje loten voor € 30,
 • Straat loten voor € 150,
 • Boulevardje loten voor € 300,
 • Boulevard loten voor € 1500

Je kan kiezen of je (af en toe) je lot in de winkel haalt, of online via een abonnement meespeelt met alle trekkingen van de Staatsloterij. Dat houdt in 12 trekkingen per jaar (met een lot van € 15,- of XL lot van € 17,50), en ook met de speciale trekkingen.

De Staatsloterij kent 4 speciale trekkingen

 • Koningsdag trekking
 • 1 juli trekking
 • 1 oktober trekking
 • Oudejaarstrekking (dit lot kost je € 30!)

Maar wat de kans is om die miljoenenklapper te winnen? Bijzonder klein, de kans dat je geraakt wordt door een stuk vallende meteoriet is ongeveer net zo groot. MAAR, de kans dat je in ieder geval een prijs wint is 1 op 2, alleen win je vaak slechts de prijs van je lot terug, of een ander bescheiden bedrag.

Met Groepsspelen speel je samen met vrienden, familie of collega’s mee aan de Staatsloterij. Iedereen in de groep legt hetzelfde aantal loten in, en de prijzen die jullie winnen worden automatisch met elkaar gedeeld. Best een leuk idee!

Lotto

Alle ballen verzamelen!

Voor 2 euro al miljonair worden? Lotto heeft de vaakst vallende jackpot, en om mee te doen kies je 6 getallen tussen 1 en 45. Elke zaterdagavond is er een trekking.

Voor € 1 extra heb je een extra winkans op een groot bedrag: Lotto XL. Deze trekking vindt plaats na de gewone trekking en je speelt mee met dezelfde 6 getallen. Op de laatste zaterdag van de maand zijn er zelfs twee Lotto trekkingen.

Eurojackpot

Bij de Eurojackpot kies je eerst 5 getallen uit 1 t/m 50 en daarna 2 bonusgetallen uit 1 t/m 10. Heb je bij de trekking alle getallen goed, dan win je de Jackpot. Als de jackpot niet valt, dan stijgt hij snel naar geweldig hoge bedragen, tot wel 90 miljoen!

Het is de hoogste jackpot die er in Nederland te winnen valt. Bij de Eurojackpot heb je een winkans van 1 op 95.344.200. 36% Van de inleg schuift door naar de Jackpot. Op de Eurojackpot pagina worden de te winnen miljoenen ‘vertaald’ naar Lamborghini’s in felle kleuren en naar goudstaven, heel verleidelijk. Meespelen met Eurojackpot doe je vanaf € 2 per lot, en de trekking is elke vrijdag om 19.00 uur live vanuit Helsinki.

Miljoenenspel

De winnende lotnummers van het Miljoenenspel worden alleen uit verkochte lotnummers getrokken, op zaterdagavond.

Eerst wordt de gekleurde bal getrokken. Deze bal bepaalt voor de 3 winnende loten, of de hoofdprijs wordt verdubbeld of dat het miljoen wordt uitgekeerd. Per prijzenpakket wordt eerst een geluksletter en dan een lotnummer getrokken. Het lotnummer bestaat uit 5 getallen en een letter. Is de getrokken geluksletter hetzelfde als de letter van het winnende lotnummer én is er een paarse bal getrokken? Dan wordt je hoofdprijs verdubbeld.

Je kan echter 1 miljoen winnen, aIs de getrokken geluksletter hetzelfde is als de letter van het winnende lotnummer én de groene bal wordt getrokken. Je speelt mee vanaf € 5.

Lucky Day

Met een inzet van € 1,50  zou je al bijna een half miljoen kunnen winnen, terwijl je met een inzet van € 3 al 4,5 miljoen kan winnen. Met een inzet van € 9 maak je kans om € 13.500.000 te winnen. Je speelt mee met 1 tot 10 geluksgetallen en je kiest uit 80 getallen. Hoe meer getallen, hoe hoger de te winnen prijs.

Krasloten

Krassen maar! Een stuk of 20 soorten krasloten zijn verkrijgbaar, van € 1,50 tot € 20 per stuk. De hoofdprijzen variëren van 50.000 tot € 250.000. Acteur Mimoun Oaïssa staat dolenthousiast met een kraslot in zijn hand te zwaaien op de Krasloten pagina. Blijkbaar valt het kopen van (kras)loten e.d. dus niet onder de strenge regels van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

Niemand – en vooral jongeren niet – mag toch aangemoedigd worden om een gokje te wagen? Maar ach, over 2020 was de afdracht van de Nederlandse loterijen aan de staat ruim € 168 miljoen, dus who cares? Het bedrag wordt zogezegd gebruikt voor de Nederlandse samenleving, sport en goede doelen.

Staatsloterijen

Voordelen en nadelen van de Staatsloterij

Gezegd moet worden dat de Staatsloterij reclames fantastisch zijn. In de laatste Staatsloterij EK-campagne bijvoorbeeld, leren de oud topspitsen Marco Van Basten en Wim Kieft, de ‘groentjes’ Dumfries en Klaassen, hoe ze om moeten gaan met succes.

Hoe ze moeten zwaaien naar hun fans, op een bootje door de Amsterdamse grachten na hun eventuele EK overwinning (helaas is die vlieger niet opgegaan). Van de kippenvel reclames over Frekkel het zielige hondje tot Frummel het vertederende zwarte katje dat toch geluk brengt.

Ze zijn allemaal even geweldig, daar zijn we het over eens. Toch zie je in reviews dat het Nederlandse volk zich soms irriteert aan de vele Staatsloterij reclames, een paar dagen voor een trekking. Meespelen in de Staatsloterij heeft heus zijn voordelen, laten we eens beginnen met de zonnige zijde:

 • Alle prijzen zijn vrij van kansspelbelasting
 • Winnaars blijven altijd anoniem
 • Alle trekkingen zijn openbaar en er is een notaris aanwezig. Wens je aanwezig te zijn bij een trekking, dan moet je dat wel eerst met de klantenservice bespreken.
 • De Nederlandse Loterij heeft geen winstoogmerk: heel Nederland profiteert van hun winst
 • De Staatsloterij trekt sinds 2008 alleen uit verkochte loten.

Een leuk weetje; het eindcijfer 7 is al jaren het populairst onder deelnemers van de Staatsloterij, gevolgd door 5. Maar je wilt nu eerst graag weten of er nog schaduwkanten aan de Staatsloterij zitten? Mmm…die zijn er ook:

 • Directieleden krijgen forse salarissen
 • In het verleden is er onduidelijkheid geweest over o.a. het vallen van de jackpot en over het feit dat tot 2008 ook alle niet verkochte loten meededen in de trekking!
 • De loterijen van de Staat hebben zich in het verleden – en wij vinden nog steeds – in hun reclames uitdrukkelijk op jongeren gericht, en dat terwijl het bevorderen van gokverslaving onder jongere mensen verboden is door de wet.
 • Het opzeggen van een abonnement wordt als moeilijk ervaren
 • Na het kopen van een online lot, wordt je door de Nederlandse loterij steevast gebeld met de vraag of je maandelijks mee wilt spelen
De nederlande loterijen

Betrouwbaarheid van de Staatsloterij

Is onze Staatsloterij nu betrouwbaar of niet? We zijn het er allemaal over eens dat ze niet altijd even netjes zijn geweest, laten we beginnen in het jaar 2007: de Staatsloterij kwam in opspraak toen bleek dat alle prijzen werden getrokken uit alle, ook niet verkochte, loten (ca. 20 miljoen).

De Staatsloterij liet ons in haar reclamecampagnes namelijk geloven dat deze prijzen iedere maand werden uitgekeerd. In 2009 kwam er een nieuwe golf van kritiek, de Staatsloterij had groots geadverteerd dat de recordjackpot van toen 27,5 miljoen zeker zou vallen. Uiteindelijk viel deze recordjackpot op een 1/5 Staatslot.

De reclame die de Staatsloterij had gemaakte, werd wederom als misleidend ervaren. Toch werd dit in hoger beroep tegengesproken. Nog een paar akkefietjes later, in 2013, oordeelde het gerechtshof Den Haag dat de Staatsloterij in de periode 2000-2007 misleidende informatie had gegeven over de prijzen en de winkansen.

In december 2019 won de Nederlandse Staat in het tv-programma ‘Zondag met Lubach’ de Brand New Junkies Award in verband met het effectief bevorderen van gokverslaving onder jongeren. Dit terwijl het bevorderen van gokverslaving onder mensen jonger dan 24 jaar wettelijk verboden is.

De Staatsloterij telt maar liefst 153 medewerkers, en het bedrijf vindt zelf dat ze een van de meest betrouwbare loterij aanbieders in Nederland zijn. Ze benadrukken niet op winst uit zijn; het gaat hen erom dat heel Nederland profiteert van de opbrengst.

De Staatsloterij garandeert dat er sinds 2008 alleen prijzen vallen op gekochte loten, en dat je het gehele winstbedrag ook echt uitbetaald krijgt. We mogen er dus vanuit gaan dat de Staatsloterij betrouwbaarder is geworden?

Concurrentie van de Staatsloterij

De Staatsloterij en de Lotto fuseerden in maart 2016 en gingen samen verder onder de naam Nederlandse Loterij. Daaronder vallen de kansspelen die we al eerder noemden: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto.

De belangrijkste reden voor deze fusie was toen de toenemende concurrentie op internet. Met de nieuwe wet voor kansspellen wordt de Nederlandse gok- en kansspelenmarkt op internet nu opengesteld. Al hebben de eerste 10 legale aanbieders niet allemaal eenzelfde aanbod  als de Nederlandse Loterij, zij worden wel degelijk als concurrentie beschouwd. We hebben het over

Toekomstplannen van de Staatsloterij

De Nederlandse Loterij was het afgelopen jaar druk met diverse vraagstukken, o.a. waar de klantbehoefte ligt en hoe ze daar nog beter op in kunnen spelen. Door de jaren heen hebben zij enorm veel klantdata verzameld; perfect voor het ontwerpen van nieuwe concepten.

Ze hebben verschillende prototypes van spelletjes laten testen door spelers en hebben concrete plannen voor grote verbeteringen. Vanaf januari 2020 al, is Mindshare Greenhouse verantwoordelijk voor hun strategie, mediaplanning en -buying van alle zeven merken van het gokbedrijf.

Mindshare Greenhouse was al jaren verantwoordelijk voor alle online activiteiten, maar richt zich nu op een flexibele aanpak tussen online en offline media. Atva van Zanten, CEO van Mindshare zegt ‘Er ontzettend trots op te zijn, dat deze merken de nieuwe propositie van Mindshare Greenhouse op waarde schatten’.  Mindshare is vereerd dat de Nederlandse Loterij juist in deze periode vol veranderingen en uitdagingen in de kansspelmarkt voor hen kiest. 

Veelgestelde vragen over de Staatsloterij

Hoe werkt de Jackpot bij de Staatsloterij?

De jackpot van de Staatsloterij start bij € 7,5 miljoen en valt niet altijd. Na maximaal 6 reguliere trekkingen valt deze jackpot gegarandeerd en vervolgens is bij de eerstvolgende trekking de kans weer 1 op 7. Elke keer dat de jackpot niet valt, wordt deze verhoogd.

Hoe groot is de kans dat de Jackpot valt Staatsloterij?

De kans is bij aanvang van een nieuwe jackpot 1 op 7, maar voor het berekenen van de winkans op de jackpot is het de vraag hoe vaak deze valt.

Met welke trekkingen speel ik mee via mijn abonnement?

Je speelt mee met alle trekkingen van Staatsloterij, 12 trekkingen met een lot van € 15,- of € 17,50 met optie XL. Ook met event trekkingen als Koningsdag, 1 juli en 1 oktober trekking met een lot van € 15,- en de Oudejaarstrekking met een lot van € 30,-.

Waar kan ik de allergrootste prijs winnen?

De grootste prijs kan je winnen bij de Eurojackpot. Daar kan de hoofdprijs oplopen tot 63 miljoen euro. De kans om die te winnen is helaas minimaal: 1 op 95.344.200. De hoofdprijs is bruto, maar ook na belastingaftrek blijft er met ongeveer de helft nog genoeg over.

Ook bij de Oudejaarsloterij kan je flink wat miljoenen winnen, de winkans is daar met 1 op 4,7 miljoen een stuk groter. De loten kosten wel € 30 per stuk, bij de Eurojackpot spelen deelnemers al voor 2 euro mee.

Tot hoe laat kan ik een Staatslot kopen?

Het kopen van een Staatslot voor een trekking is mogelijk tot 18:00 op de dag van de trekking. Dit is bij het kopen in de winkel en ook bij het kopen van een online staatslot.

Online casino nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen over Online Casino´s? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Naam
E-mailadres(Required)
Toestemming

De Vergunde NederLandse Online Kansspelaanbieders (VNLOK) is gelanceerd.

De nieuwe branchevereniging rekent de vijf grootste landgebonden kansspelaanbieders die ook online willen tot haar leden. De vereniging staat open voor alle vergunde aanbieders.

Een groep van vooraanstaande landgebonden aanbieders van kansspelen is een nieuwe branchevereniging gestart. De volgende vijf bedrijven zijn sinds 9 september verenigd in VNLOK:

#

Bedrijf

Online Casino

3.

Jacks Casino logo

JOI Gaming Ltd (JVH gaming & entertainment)

Jacks Casino logo

4.

Janshen-Hahnraths-Group logo

FPO Nederland B.V. (Janshen Hahnraths Group)

Fair play Casino

5.

ZE betting logo

ZEbetting & Gaming Nederland B.V.

ZEturf-logo
Review TOTO Casino en TOTO Sport

Review TOTO Casino en TOTO Sport

Waarom TOTO Casino en TOTO Sport de moeite waard zijn Wie heeft er niet eens een (voetbal)weddenschap afgesloten bij de TOTO? De meesten van jullie ongetwijfeld wel. En sinds 1 oktober 2021 is dat nog leuker, omdat TOTO naast de sportweddenschappen nu ook een online...

read more
Bingoal

Bingoal

Legaal online gokken bij Bingoal Bingoal is een Belgische aanbieder van online casino games, sportweddenschappen en weddenschappen op paardenrennen. Bingoal werd in de jaren 80 opgericht onder de naam 'Belgische PMU'. De Belgische PMU bood destijds alleen...

read more
LiveScore Bet

LiveScore Bet

LiveScore Bet, meer dan alleen Sports  LiveScore Bet is een van de grotere sportnieuws en sportweddenschap websites. Ze streamen constant realtime nieuws en uitslagen van allerlei sporten en sportwedstrijden. Ze brengen onder andere nieuws en andere items voor...

read more
Tombola

Tombola

Tombola Een Brits online casino, Tombola, is één van de gelukkigen die over een licentie mag beschikken sinds 1 oktober 2021. De Nederlandse Kansspelautoriteit heeft deze aanbieder, samen met een aantal anderen, het akkoord gegeven voor het betreden van de Nederlandse...

read more
Batavia Casino

Batavia Casino

Batavia Casino van Play North De Nederlandse online gokmarkt is open en 10 Uitverkoren aanbieders hebben al een vergunning gekregen voor online-kansspelen op de Nederlandse markt. Het ambitieuze Maltese bedrijf Play North Ltd, is inmiddels in Nederland online met zijn...

read more
Betcity

Betcity

BetCity; super betrouwbaar BetCity is een van de websites voor sportweddenschappen die sinds 1 oktober 2021 in Nederland worden aangeboden. Met BetCity verschijnt er een relatief nieuwe naam op het toneel, daarbij is de organisatie onbekend met online gokken. BetEnt,...

read more
TOTO

TOTO

Wat is TOTO? In Nederland kunnen gokkers weddenschappen op sportevenementen plaatsen via de website van TOTO of in wedkantoren. TOTO is een gerenommeerde aanbieder van legale gokdiensten in Nederland. Het is het staatsbedrijf dat verantwoordelijk is voor het aanbieden...

read more
Bet365

Bet365

Bet365 komt naar Nederland – wat kan je verwachten? Het van oorsprong Engelse gokmerk Bet365 is één van de grootste digitale casinobedrijven ter wereld en heeft vanaf 1 oktober 2021 een vergunning in Nederland. Wat kunnen we van Bet365 verwachten? Je leest hier alvast...

read more
Fair Play Casino

Fair Play Casino

Het Fair Play Casino Als één van de eerste gelukkigen, met een licentie in handen voor online gokken binnen Nederland, zal het casino hopelijk ook de online markt sterk gaan veroveren. Met deze ontwikkelingen zal een groei in het aanbod doorzetten en willen we deze...

read more

Lees meer over online pokeren  in onze blog artiken over online pokeren:

Poker rooms

Poker rooms

Poker rooms; waar kan je nog legaal poker spelen? Sinds 1 oktober 2021 zijn er vele poker rooms gesloten in Nederland, aangezien ze anders geen kans meer gingen maken op de vergunning om legaal poker aan te kunnen bieden. Maar hieronder vind je de online casino's met...

read more
Governor of Poker

Governor of Poker

Governor of Poker; Alles wat je ooit hebt willen weten Governor of Poker, GOP, is het pokerspel waarbij je echt speelt voor je plezier en niet gaat voor het grote geld. Maar wat maakt Governor of Poker zo populair, wat zijn de voor- en nadelen, en hoe betrouwbaar is...

read more

Lees hier verer over Online casino’s die al wel een vergunning hebben aangevraagd, maar nog in afwachting zijn. 

Bingocams

Bingocams Online Bingo met jackpots Bingocams bestaat sinds 2010. Het is een website die oorspronkelijk werd opgericht door Dazzletag Entertainment Limited, een onderdeel van de Begame Group uit Malta. Dazzletag Entertainment Limited heeft een licentie en wordt in...

read more
Hommerson Casino

Hommerson Casino

Hommerson Casino’s ; Wat en waar kan je spelen?   Hommerson Casino’s is een gerenommeerde Nederlandse gokhal met meerdere vestigingen in het land. In dit artikel gaan we dieper in op de geschiedenis, de voor- en nadelen van en meer.  Korte geschiedenis van...

read more
Partypoker

Partypoker

Partypoker Partypoker en Bwin, deze twee bekende gokmerken zijn beiden onderdeel van megaconcern Entain, waar overigens ook nog Ladbrokes bij thuishoort. Ook deze tychoon moet nog even wachten voordat het de Nederlandse markt mag betreden, omdat Bwin in maart 2019 nog...

read more
Pokerstars

Pokerstars

PokerStars PokerStars is een online pokersite waar je gratis en voor geld pokeren. Ze bestaan al sinds 2001 en zijn uitgegroeid tot een van de grootste online pokerrooms ter wereld waar je met echt geld kunt pokeren. Ze hebben ongeveer 60% van het online pokermarkt in...

read more
LeoVegas

LeoVegas

LeoVegas Ook een grote naam in de markt: het Zweedse LeoVegas, gespecialiseerd in mobile gaming en online casino’s. Ook deze goktychoon kreeg een riante boete aan de broek omdat het zich oneigenlijk tot Nederlandse gokkers richtte in oktober 2019. Dat was al de tweede...

read more
MrGreen

MrGreen

Mr.Green William Hill Limited, het bedrijf waar de merken William Hill en Mr. Green onder vallen, kreeg in 2018 nog een boete van de KSA omdat het bedrijf zich richtte op de Nederlandse speler. De afkoelperiode van 24 maanden is daardoor al wel ten einde. Het bedrijf...

read more
William Hill

William Hill

William Hill  William Hill Limited, het bedrijf waar de merken William Hill en Mr. Green onder vallen, kreeg in 2018 nog een boete van de KSA omdat het bedrijf zich richtte op de Nederlandse speler. De afkoelperiode van 24 maanden is daardoor al wel ten einde. Het...

read more
Loyal Casino

Loyal Casino

Loyal Casino Is het Oranje Casino misschien niet meer zo dol op oranje als voorheen? Als we kijken naar hun nieuwe naam heeft het bedrijf gekozen voor LOYAL (en niet voor ROYAL..)  Hun naamsverandering is echter niet zonder reden! Online casino's mogen namelijk niet...

read more
Casino Winner

Casino Winner

Casino Winner  Spant Casino Winner nu de Kroon? Sinds 2019 heeft Kroon Casino niet alleen een andere naam gekregen, maar ook een wat andere uitstraling. Dit heeft te maken met de Nederlandse wetgeving die niet gecharmeerd is van internet casino’s zonder Nederlandse...

read more
Merkur Casino

Merkur Casino

Merkur Casino Met zes fysieke casino’s in Nederland is Merkur Gaming onderdeel van de Gauselmann Group uit Duitsland. Dit bedrijf biedt bovendien al veel digitale gokspellen aan. Wat dat betreft lijkt toetreding in Nederland ons ook niet zo gek. De eerste tien online...

read more

Lees meer over online blackjack spelen in onze blog artiken over online blackjack of live blackjack

Blackjack schema’s

Blackjack schema’s

Blackjack schema’s: De perfecte handleiding Voordat we de Blackjack schema's gaan bespreken met de blackjack strategieën zetten we de blackjack basisregels nog even op een rijtje. Deze blackjack regels zijn gebaseerd op de klassieke blackjack versies zoals het...

read more
Blackjack spelregels

Blackjack spelregels

Blackjack spelregels: Een complete handleiding Hoe werkt Blackjack eigenlijk en wat zijn de blackjack spelregels.  Een blackjack spel begint met het aankondigen van de dealer dat er mag worden ingezet. Op dit moment plaats je het aantal chips op de plaats die daarvoor...

read more

Lees meer over online roulette spelen in onze blog artiken over online roulette of live roulette

Kun je online roulette spelen op de Iphone

Kun je online roulette spelen op de Iphone

Kun je online Roulette spelen op de iPhone U kunt online roulette spelen op de iPhone zowel op een website als via iPhone apps. Er zijn in de App store verschillende roulette apps beschikbaar. U kunt ook roulette spelen via bekende casino websites of roulette...

read more
Hoe ziet een Hollandse roulette eruit

Hoe ziet een Hollandse roulette eruit

Hoe ziet een Hollandse roulette eruit? De aanpassing die gemaakt is met de Amerikaanse roulette en Franse roulette is simpel. Een klassieke roulettetafel wordt voorzien van een nieuw laken met de Dutch® indeling. De roulettecilinder is geïntegreerd in de tafel, wat...

read more

Lees meer over online craps spelen in onze blog artikelen over online craps

Live craps

Live craps

Live craps: Hier kun je terecht! Craps is een casinospel dat in Nederland nog niet zo veel gespeeld wordt. In de Verenigde Staten is het echter een bijzonder populair spel. Ondanks het gebrek aan populariteit in ons land kan het wel in een aantal online casino’s...

read more
Craps spelregels

Craps spelregels

Craps spelregels: Een complete handleiding Hoe werkt craps eigenlijk en wat zijn de craps spelregels.  Bij Craps, gooit een shooter(werper) een paar dobbelstenen om een Point vast te stellen – en bets/weddenschappen worden daarna ingezet of de shooter hetzelfde Point...

read more
Werkt het martingale systeem bij craps?

Werkt het martingale systeem bij craps?

Werkt het martingale systeem bij craps? Veel gokkers in het fysieke en online casino zweren bij bepaalde inzetsystemen, waarmee ze uiteindelijk van het huis kunnen winnen. Eén van de meest voorkomende tactieken is het martingale systeem. Maar werkt deze methode ook...

read more

Lees meer over online gokken op weddenschappen en online fruitautmaten

Online krasloten

Online krasloten

Online krasloten ervaringen: krassen we ons rijk? Krasloten, we kennen ze allemaal. Vaak word je er mee geconfronteerd bij de sigarenwinkel op de hoek, de servicebalie bij de supermarkt en de kassa bij de plaatselijke drogisterij. Het is ook een spannende ervaring, de...

read more
Online gokkasten

Online gokkasten

Online gokkasten: alles wat je wil weten Voor iedereen die al enkele decennia op deze aardkloot rondloopt, staat het beeld van de gokkast nog op het netvlies gebrand. Patat halen voor het hele gezin en terwijl je wacht, een muntje in de gokkast werpen en hopen dat je...

read more

Lees meer over online bingo spelen in onze blog artikelen over online bingo:

Bingocams

Bingocams Online Bingo met jackpots Bingocams bestaat sinds 2010. Het is een website die oorspronkelijk werd opgericht door Dazzletag Entertainment Limited, een onderdeel van de Begame Group uit Malta. Dazzletag Entertainment Limited heeft een licentie en wordt in...

read more
Live casino

Live casino

Wat is een live casino? De termen ‘Live Casino’ of Live Dealer Casino’ betekenen zoveel dat je via internet live casino spelen speelt. Dit alles gaat via een speciale videoverbinding met hightech camera’s en slimme software, zodat je direct vanuit huis kunt spelen....

read more
Online bingo spelen bij Holland Casino Online

Online bingo spelen bij Holland Casino Online

Kun je bingo spelen in het Holland Casino online? Je kunt nog niet online bingo spelen in het Holland Casino, alleen live bingo in het casino zelf. Op dit moment is het niet legaal om een online casino te beginnen in Nederland. Pas vanaf oktober 2021 is het ook in...

read more

Lees meer over online punto banco spelen in onze artikelen over punto banco:

Live casino

Live casino

Wat is een live casino? De termen ‘Live Casino’ of Live Dealer Casino’ betekenen zoveel dat je via internet live casino spelen speelt. Dit alles gaat via een speciale videoverbinding met hightech camera’s en slimme software, zodat je direct vanuit huis kunt spelen....

read more
Het percentage kansspelbelasting bij Unibet

Het percentage kansspelbelasting bij Unibet

Wat is het percentage kansspelbelasting bij Unibet? Moet ik in het casino nou kansspelbelasting betalen of niet? En hoe zit dat bij digitale kansspelen, zoals bij Unibet? Menig casinoliefhebber vraagt zich dat af. Wij spraken erover met Armijn Meijer van onetime.nl....

read more

Lees meer over online sic bo spelen in onze blog artikelen over sic bo:

Hoe speel je Sic Bo en wat zijn je winkansen

Hoe speel je Sic Bo en wat zijn je winkansen

Hoe speel je Sic Bo en wat zijn je winkansen Sic Bo is een dobbelspel van Chinese oorsprong. Sic Bo spelen is supersimpel. Bij Sic Bo schud je drie dobbelstenen. Je kunt inzetten op hoe de dobbelstenen kunnen vallen. Op de speeltafel is te zien welke odds/verwachte...

read more
Waar kan ik het beste Sic Bo online spelen

Waar kan ik het beste Sic Bo online spelen

Waar kan ik het beste Sic Bo online spelen? Sic Bo inline spelen is in Azië een enorm populair dobbelspel. De mensen spelen het daar veel in het casino, maar ook op straat is het dobbelspel enorm populair. Op straat is het een belangrijke sociale activiteit. Het...

read more